Disclaimer

De informatie die u op deze website vindt, hebben wij met de grootste zorg samengesteld. Toch kan er onverhoopt een fout of onvolledigheid in zijn geslopen. Wij kunnen daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ook voor eventuele fouten en onvolledigheden als gevolg van het niet goed functioneren van de website kunnen wij niet instaan.

Wij verstrekken op deze website alleen informatie over onze eigen diensten en behouden ons het recht voor om daarin zonder mededeling vooraf wijzigingen aan te brengen.

De website bevat soms verwijzingen naar andere websites, die niet door ons worden onderhouden. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud en het functioneren daarvan. Dat geldt ook voor de kwaliteit van producten of diensten die op deze websites worden aangeboden.

U kunt er van op aan dat wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Hier vindt u alle links van de Annet Weijers website, die normaal gesproken op belangrijkheid zijn gesorteerd. Dit is een handig hulpmiddel voor u, onze bezoeker en de belangrijkste zoekmachines.
Voor een optimale weergave van onze website bevelen wij Google Chrome en/of Mozilla Firefox aan.