Kinderen, rouwen
Inleiding

Rouwen is de achterkant van houden van….rouw is rauw
 
Als je iemand verliest doet dat enorm veel pijn. Zowel lichamelijk als emotioneel. Het is niet te bevatten en vaak ook  niet uit te leggen. En na verloop van tijd, soms al heel erg snel, is je omgeving ook minder met jouw verdriet bezig. Misschien heb je zelfs het idee dat ze vinden dat je nu toch wel weer verder moet. En misschien wil je dat ook wel, maar weet je nog steeds niet hoe je de juiste weg moet vinden. En hoe doe je dat dan met die  loodzware bagage in je rugzak?
Menigeen geeft aan ook zichzelf niet meer te kennen; in ieder geval ben je veranderd.

 
Het is een hele klus om als je nieuwe zelf te moeten functioneren in je gezin, op je werk en waar dan ook.
Verdriet, gemis en pijn horen bij je en je wil er ook erkenning voor. Ook wil je het blijven uiten en delen. In de sessies kan je uitdrukking geven aan de rouw door middel van praten, maar ook middels  opdrachten.
 
Ook informatie kan helpen: wat is normaal in een rouwproces, waar moet ik me zorgen over maken, wanneer is iets niet meer normaal en hoe kan ik mijn kinderen helpen.
Naast informatie geef ik ook praktische tips.
 
In geval van overlijden van een kind kan het zijn dat je niet (meer) met je partner kan praten. Jullie blijken allebei anders om te gaan met het verlies. Dat is normaal. Soms helpt het om samen een sessie te doen.
Naslagwerken
Dit boek geeft houvast om op een leuke manier aan rottige en moeilijke ervaringen in het leven van een kind te werken.
boek
Stel uw vraag
Zoekt u contact of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met me op.
Stacks Image 280
Nuttige links
Hier vindt u enkele relevante links naar diverse websites. U kunt informatie vinden die betrekking heeft op rouwverwerking in 't algemeen.
Stacks Image 283
Hier vindt u alle links van de Annet Weijers website, die normaal gesproken op belangrijkheid zijn gesorteerd. Dit is een handig hulpmiddel voor u, onze bezoeker en de belangrijkste zoekmachines.
Voor een optimale weergave van onze website bevelen wij Google Chrome en/of Mozilla Firefox aan.